Headlines
Published On:2014/08/04
Posted by alialsayed

كفتة السمك

طريقة عمل كفتة السمك | اكلات مصريةالمقادير 


  • 1/2 كيلو سمك مخلي "  بدون عظم "
  • ربع كيلو بطاطس
  • بقدونس
  • صفار بيضة
  • عصير ليمون
  • ملح وفلفل
  • بقسماط / بيضة مخفوقة 

طريقة التحضير

  • تسلق البطاطس وتهرس 
  • نهرس السمك أيضاً
  • نخلط البطاطس والسمك مع البقدونس المفري والملح والفلفل و عصير الليمون
  • تشكل العجينة دوائر وتغطى بالبيضة المخفوقة والبقسماط 
  • تقلى بالزيت 
  • ثم تقدم 
  • وبالهنى والشفى 

كتبت : سامية

About the Author

Posted by alialsayed on 5:22 AM. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By alialsayed on 5:22 AM. Filed under , . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 التعليقات for "كفتة السمك"

Post a Comment

زوار الموقع

    Blog Archive