Headlines
Published On:2016/02/05
Posted by Unknown

Publiek komt onder carnavalswagen

TUBBERGEN -Telegraaf

De verlichte optocht in het Twentse Tubbergen is vrijdagavond uitgelopen op een chaos nadat een deel van een praalwagen afbrak en op het publiek viel. Er zijn drie mensen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie.
Het ongeval gebeurde in het centrum van het dorp, aan de Grotestraat. Een deel van de praalwagen brak af, doordat de wagen door nog onbekende reden een noodstop moest maken.
De optocht werd tijdelijk stopgezet maar is inmiddels weer hervat. De verongelukte praalwagen is onder politiebegeleiding van het parcours verwijderd en naar een werf buiten Tubbergen gebracht.
In Tubbergen waren de veiligheidsmaatregelen juist aangescherpt nadat het vorig weekeinde al was misgegaan in buurgemeente Albergen. Daar wilden duizenden carnavalsvierders tegelijk een feesttent in, waarbij meerdere bezoekers onder de voet werden gelopen.

About the Author

Posted by Unknown on 10:44 PM. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Unknown on 10:44 PM. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 التعليقات for "Publiek komt onder carnavalswagen"

Post a Comment

زوار الموقع

    Blog Archive